Comparació de compres i agrupació de serveis de viatges

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les polítiques de Google Ads de comparació de compres i d'agrupació de serveis de viatges es modificaran a mitjans de maig. Simplificarem les nostres polítiques sobre llocs d'agrupació de serveis de viatges i llocs de comparació de compres per tal que ara estiguin vinculades a la nostra política de pàgines pont. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per simplificar les nostres polítiques per als nostres usuaris i anunciants. Un cop les actualitzacions siguin efectives, la descripció de la política de pàgines pont s'actualitzarà a fi de reflectir aquests canvis.
(Publicat l'11 de maig de 2011)