Ukorrekte og uklare annoncer

Google Ads-politikken for ukorrekte og uklare annoncer vil blive ændret omkring midten af maj. Ændringen vil forbyde anvendelsen af telefonnumre i annonceoverskrifter og i udvidelser med undersidelinks for tekstannoncer. Denne ændring vil gælde for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for endnu en gang at understrege vores overbevisning om, at brugere altid skal vide, hvor de videresendes til, når de klikker på en af vores annoncer. Telefonnumre i overskriften med hyperlinks eller i en udvidelse med undersidelinks i en tekstannonce er forvirrende for brugere, der forventer et telefonopkald frem for at blive videresendt til et websted. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden politik for ukorrekte og uklare annoncer, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 3. maj 2011)