Anuncis imprecisos i poc clars

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads d'anuncis imprecisos i poc clars es modificarà a mitjans de maig. El canvi prohibirà l'ús de telèfons mòbils als títols dels anuncis i a les assets de Google Sitelinks per als anuncis de text. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per mantenir la nostra creença que els usuaris haurien de saber sempre on se'ls dirigeix després de fer clic en un dels nostres anuncis. Els telèfons mòbils al títol de l'enllaç o a l'extensió de Google Sitelinks d'un anunci de text són confosos per als usuaris que potser creuen que se'ls dirigirà a una trucada en comptes d'un lloc web. Un cop la política nova sigui efectiva, la pàgina de la política d'anuncis imprecisos i poc clars s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de maig de 2011)