Anuncis imprecisos i poc clars

La política de Google Ads d'anuncis imprecisos i poc clars es modificarà a mitjans de maig. El canvi prohibirà l'ús de telèfons mòbils als títols dels anuncis i a les extensions de Google Sitelinks per als anuncis de text. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per mantenir la nostra creença que els usuaris haurien de saber sempre on se'ls dirigeix després de fer clic en un dels nostres anuncis. Els telèfons mòbils al títol de l'enllaç o a l'extensió de Google Sitelinks d'un anunci de text són confosos per als usuaris que potser creuen que se'ls dirigirà a una trucada en comptes d'un lloc web. Un cop la política nova sigui efectiva, la pàgina de la política d'anuncis imprecisos i poc clars s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de maig de 2011)