Uacceptabel virksomhedspraksis

Google Ads-politikken for uacceptabel forretningspraksis vil blive ændret omkring midten af maj. Vi forenkler vores politik om uacceptabel forretningspraksis og ulovlige produkter og tjenester. Vi vil desuden omdøbe politikken "Ulovlige produkter og tjenester", så navnet mere præcist afspejler, hvad vi håndhæver med politikken. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for at strømline vores politikker og dermed synliggøre politikområder for vores brugere og annoncører. Når opdateringerne er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler de pågældende ændringer.
(Offentliggjort den 3. maj 2011)