Aplegament d'informació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política d'aplegament d'informació de Google Ads canviarà el 17 de maig de 2011. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir les dades d'identificació personal de l'usuari. Si el vostre lloc sol·licita informació de pagament, financera o personal als usuaris, reviseu els nous requisits i efectueu els canvis necessaris per evitar que se suspenguin els vostres anuncis.

• Divulgació clara i accessible sobre com s'utilitzaran les dades personals abans que els usuaris les enviïn
  • Opció per interrompre la comunicació directa a la divulgació anterior
  • SSL en aplegar informació de pagament i determinades dades financeres i personals

Un cop la política nova sigui efectiva, la política de d'aplegament d'informació s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de maig de 2011)