Aplegament d'informació

La política d'aplegament d'informació de Google Ads canviarà el 17 de maig de 2011. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir les dades d'identificació personal de l'usuari. Si el vostre lloc sol·licita informació de pagament, financera o personal als usuaris, reviseu els nous requisits i efectueu els canvis necessaris per evitar que se suspenguin els vostres anuncis.

• Divulgació clara i accessible sobre com s'utilitzaran les dades personals abans que els usuaris les enviïn
  • Opció per interrompre la comunicació directa a la divulgació anterior
  • SSL en aplegar informació de pagament i determinades dades financeres i personals

Un cop la política nova sigui efectiva, la política de d'aplegament d'informació s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de maig de 2011)