Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (september 2022)

21. oktober 2022 oppdaterer vi de landsspesifikke vilkårene for USA i Google Ads-retningslinjene for gambling og spill. Fra og med denne datoen godtar og kjører vi annonser for aggregatorer for sportstipping fra enheter i Louisiana som har linsens eller sertifisert lisensfritak.

Annonsører må søke om sertifisering.

Siden med retningslinjene for gambling og spill oppdateres når endringen trer i kraft 21. oktober 2022.

Oppdatering: Denne endringen av retningslinjene er utsatt av tekniske årsaker og skjer først 25. oktober 2022.

(Lagt ut i september 2022)