Actualitzacions de la política d'apostes i jocs (agost de 2022)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2022 s'actualitzaran els requisits específics per als Estats Units de la política d'apostes i jocs de Google Ads. Començarem a acceptar i publicar anuncis d'apostes esportives d'entitats certificades amb llicència estatal d'Arkansas i de Kansas a partir del 29 d'agost.

Els anunciants han de sol·licitar la certificació. La sol·licitud de certificació per als anunciants que volen promocionar contingut d'apostes en línia en aquesta regió s'obrirà el 29 d'agost de 2022.

La pàgina de la política d'apostes i jocs s'actualitzarà quan la política entri en vigor.

(Publicat l'agost de 2022)