Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (september 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

1. september 2022 oppdaterer Google delen om valgkampannonser for Brasil i retningslinjene for politisk innhold.

For øyeblikket omfatter valgkampannonser for Brasil følgende:

• Føderalt nivå: politiske partier, nåværende folkevalgte i eller kandidater til embetet som president, visepresident samt Brasils senat eller deputertkammer

Fra og med september 2022 omfatter valgkampannonser for Brasil for følgende:

• Føderalt nivå: politiske partier, koalisjoner, føderasjoner, nåværende folkevalgte i kandidater til embetet som president, visepresident samt Brasils senat eller deputertkammer
  • Provinsnivå: politiske partier, koalisjoner, føderasjoner, nåværende folkevalgte i eller kandidater til embetet som guvernør, viseguvernør, lovgivende forsamlinger på provinsnivå eller det lovgivende kammeret for det føderale distriktet.

Alle annonsører som kjører valgkampannonser for Brasil, må bekreftes av Google. Bekreftelse for å kjøre valgkampannonser i Brasil har vært tilgjengelig siden 29. juli 2021. Annonsører som ønsker å vise valgkampannonser for Brasil i Brasil, må fullføre bekreftelse for kjøring av valgkampannonser. Annonsører som ønsker å vise valgkampannonser for Brasil utenfor Brasil, må fullføre bekreftelse for kjøring av valgkampannonser eller bekreftelse av annonsøridentitet for regionen der annonsøren befinner seg. Annonsører som allerede er bekreftet, behøver ikke å gjøre noe.

(Lagt ut i august 2022)