Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (september 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 1. september 2022 opdaterer Google afsnittet om brasilianske valgannoncer i politikken vedrørende politisk indhold.

Brasilianske valgannoncer er p.t. defineret som annoncer for en eller flere af følgende ting:

• På føderalt plan: Et politisk parti, en aktuelt folkevalgt embedsmand, en præsidentkandidat eller vicepræsidentkandidat, en kandidat til senatet eller en kandidat til deputeretkammeret.

Fra og med september 2022 kommer brasilianske valgannoncer til at omfatte annoncer for en eller flere af følgende ting:

• På føderalt plan: Et politisk parti, en koalition, et forbund, en aktuelt folkevalgt embedsmand, en præsidentkandidat eller vicepræsidentkandidat, en kandidat til senatet eller en kandidat til deputeretkammeret.
  • På delstatsplan: Et politisk parti, en koalition, et forbund, en aktuelt folkevalgt embedsmand, en kandidat til posten som guvernør eller viceguvernør eller en kandidat til en lovgivende forsamling på delstatsniveau eller føderalt distriktsniveau.

Alle annoncører, der vil køre brasilianske valgannoncer, skal verificeres af Google, og der har kunnet ansøges om verificering siden den 29. juli 2021. For at kunne køre brasilianske valgannoncer i Brasilien skal man som annoncør have fuldført processen til verificering med henblik på visning af brasilianske valgannoncer. For at kunne køre brasilianske valgannoncer uden for Brasilien skal man som annoncør have fuldført processen til verificering med henblik på visning af valgannoncer eller processen til identitetsverificering af annoncører for den region, man er bosiddende i. Annoncører, som allerede er blevet verificeret, behøver ikke foretage sig yderligere i denne forbindelse.

(Opslået i august 2022)