Actualització de la política de requisits de la destinació (agost de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'octubre de 2022, s'actualitzarà la política Requisits de la destinació per incloure-hi una nova política que requereixi experiències d'anunci en destinacions per ajustar-se als estàndards Better Ads de Coalition for Better Ads. Les destinacions que continguin experiències d'anunci que no s'ajustin als estàndards Better Ads rebran una notificació a través de l'informe d'experiència d'anunci, i els anuncis que dirigeixin a aquestes destinacions es rebutjaran.

Començarem a aplicar l'actualització de la política l'octubre de 2022.

(Publicat l'agost de 2022)