Actualització de la política de la certificació i les comunicacions relacionades amb l'avortament (juliol de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir del juliol de 2022, i a causa de la retirada recent dels requisits de presencialitat per proporcionar píndoles abortives per part de l'Administració d'Aliments i Fàrmacs dels Estats Units (FDA) el desembre de 2021, la política de la certificació i les comunicacions relacionades amb l'avortament de Google Ads s'actualitzarà per als anunciants que proporcionin avortaments amb medicaments o píndoles abortives. Aquesta actualització aclarirà que els anunciants que prestin serveis d'avortament amb medicaments o píndoles abortives, però que no els dispensin a les seves pròpies instal·lacions, poden ser certificats com a anunciants que presten serveis d'avortament. L'actualització de la política entrarà en vigor el juliol de 2022 i, a partir d'aquesta data, els anunciants podran sol·licitar la comunicació "Es presten serveis d'avortament".

Política actual:

Els anunciants als Estats Units, al Regne Unit i a Irlanda que vulguin publicar anuncis utilitzant consultes relacionades amb l'avortament, primer cal que s'autodeclarin com a anunciants que presten serveis d'avortament a les seves instal·lacions o com a anunciants que no presten aquest servei. Un cop verificada l'autodeclaració que hàgiu enviat, obtindreu la certificació per publicar aquests anuncis i Google generarà automàticament una de les comunicacions següents per incloure-les als anuncis del vostre producte o servei relacionats amb l'avortament: "Es presten serveis d'avortament" o "No es presten serveis d'avortament". Les comunicacions es mostraran en tots els formats d'anunci de cerca.

Actualització de la política:

Estem actualitzant la idoneïtat per a la comunicació "Es presten serveis d'avortament". A partir d'ara, els anunciants que promocionin avortaments amb medicaments o píndoles abortives, però que no els dispensin als clients a les seves pròpies instal·lacions, també seran aptes per rebre la comunicació "Es presten serveis d'avortament". Això inclou, per exemple, proveïdors que estan autoritzats a dispensar píndoles abortives per correu com a resultat d'una consulta de telemedicina. Per optar a aquesta comunicació, primer cal que us certifiqueu com a farmàcia en línia de conformitat amb la nostra política d'assistència sanitària i medicaments existent. Aquesta opció actualitzada és apta només per a anunciants als Estats Units.

Per obtenir més informació i per sol·licitar una certificació i una comunicació relacionada amb l'avortament, reviseu la política i el formulari de sol·licitud de la certificació d'anuncis sobre l'avortament.

(Publicat el juliol de 2022)