Updates van het Beleid voor kansspelen en spellen (augustus 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In augustus 2022 wordt het gedeelte over geschiktheid voor weergave op advertentieplatforms in het Google Ads-beleid voor kansspelen en spellen geüpdatet omdat kansspelen mogen worden weergegeven op aanvullende platforms. Voor specifieke deelnamevereisten, toepasselijke locaties en aanvullende beperkingen bekijkt u het relevante Helpcentrum van elk advertentieplatform.

Adverteerders moeten een aanvraag indienen voor certificering. De pagina met het Google Ads-beleid voor kansspelen en spellen wordt geüpdatet wanneer de wijziging van kracht wordt.

(Gepost in augustus 2022)