Actualitzacions dels (requisits dels anuncis) masthead de YouTube (juny de 2022)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els requisits dels anuncis de YouTube s'han actualitzat per permetre recursos relacionats amb algunes categories de productes de consum que anteriorment estaven prohibides, sempre que compleixin la política de publicitat de Google relacionada. Aquest canvi entra en vigor el 10 de juny de 2022.

(Publicat el juny de 2022)