Päivitys rahapelejä koskevaan käytäntöön (kesäkuu 2022)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapelejä koskevan käytännön Viroa koskevat vaatimukset päivitetään 30.6.2022. Sallimme jatkossa mainokset valtion hyväksymiltä lottoarvontoja järjestäviltä toimijoilta, joilla on voimassa oleva toimilupa.

Viro

Tuote

Onko sallittu?

Tiedot

Verkkorahapelit

Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii alla mainittuja verkkorahapelejä koskevat mainokset valtion hyväksymiltä toimijoilta, joilla on voimassa oleva toimilupa.

• Lottoarvonnat

Toimijoiden on julkaistava laskeutumissivulla seuraava viesti: "Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!"

• Mainostajilla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa. Katso hakuohjeet.

Rahapeleihin liittyvä sisältö

Ei sallittu

Google ei salli alla mainittua rahapeleihin liittyvää sisältöä.

• Kivijalkakasinot

(Julkaistu kesäkuussa 2022)