Beperkingen voor de weergave van advertenties met zoekwoorden die worden beoordeeld (juni 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In juni 2022 updatet Google de manier waarop advertenties worden weergegeven voor zoekwoorden die momenteel worden beoordeeld. Zoekwoorden kunnen pas advertenties activeren nadat ze zijn beoordeeld. Google gaat deze wijziging onmiddellijk implementeren, met een geleidelijke uitbreiding gedurende een periode van twee maanden. Dit is van toepassing op alle beleidsregels.

Bekijk meer informatie over de definitie van zoekwoordstatus.

(Gepost: mei 2022)