Beskyttelse af teenagere i forbindelse med annoncevisning (august 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Som tidligere meddelt udvider Google beskyttelsen af teenagere i forbindelse med annoncevisning på globalt plan. Disse tiltag med henblik på beskyttelse, som er et supplement til de tiltag, der allerede er udrullet i Europa og Australien, kommer til at gælde for Google-konti tilhørende personer, som er over den digitale lavalder, men under 18 år ("teenagere").  Med lanceringen af denne politik for annoncevisning til teenagere gør vi følgende:

• Deaktiverer annoncetilpasning
  • Forbyder visning af følsomme annoncematerialekategorier

Vi begynder at håndhæve politikken den 15. august 2022. Deaktivering af annoncetilpasning indføres for alle produkter, og filtrering af annoncemateriale indføres i første omgang for YouTube, Google Displaynetværket og Display & Video 360, men kommer med tiden til at omfatte flere produkter. Gennemgå denne politik for at forstå, hvilke kategorier der kan være begrænset for teenagere. Du behøver ikke at foretage dig yderligere i denne forbindelse.

Allerede indførte tiltag som følge af børnemålrettetede forordninger, f.eks. COPPA (Children's Online Privacy Protection Act), AADC (Age Appropriate Design Code) og AU OSA (Australia Online Safety Act), gælder fortsat, i det omfang det er relevant.

Opslået den 15. juni 2022