Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (juni 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Valgkampannonser for Argentina er annonser som inneholder noe av dette:

• nasjonale politiske partier, koalisjoner, nåværende folkevalgte, kandidater til embetet som president eller visepresident eller kandidater til første- og andrekammeret i nasjonalforsamlingen

I september 2022 oppdaterer Google retningslinjene for politisk innhold med retningslinjer som spesifikt omhandler valgkampannonser i Argentina. Endringene kan du se nedenfor.

Alle annonsører som ønsker å kjøre valgkampannonser i Argentina, må bekreftes av Google. Bekreftelse for å kunne kjøre valgkampannonser i Argentina gjøres tilgjengelig fra begynnelsen av juli 2022. For å kunne kjøre valgkampannonser i Argentina må annonsørene fullføre bekreftelse for kjøring av valgkampannonser i Argentina. Annonsører som ønsker å vise valgkampannonser for Argentina utenfor Argentina, må fullføre bekreftelse for kjøring av valgkampannonser eller bekreftelse av annonsøridentitet for regionen der annonsøren befinner seg.

(Lagt ut i juni 2022)