Update van het Beleid voor politieke content (juni 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Argentijnse verkiezingsadvertenties zijn advertenties met een of meer van de volgende elementen:

• Een nationale politieke partij, coalitie, huidige gekozen ambtsdrager of kandidaat voor het ambt van president, vice-president, lid van de Nationale Senaat of lid van de Nationale Kamer van Afgevaardigden.

In september 2022 updatet Google het beleid voor politieke content met een beleid voor Argentijnse verkiezingsadvertenties. Het betreft de volgende wijzigingen:

Alle adverteerders die Argentijnse verkiezingsadvertenties willen laten lopen, moeten worden geverifieerd door Google. Verificatie om Argentijnse verkiezingsadvertenties te laten lopen, is beschikbaar vanaf juli 2022. Een adverteerder moet de verificatie voor Argentijnse verkiezingsadvertenties afronden om Argentijnse verkiezingsadvertenties te laten lopen in Argentinië. Als een adverteerder Argentijnse verkiezingsadvertenties wil laten lopen buiten Argentinië, moet deze de verificatie voor verkiezingsadvertenties of de identiteit van de adverteerder afronden voor de regio waarin de adverteerder is gevestigd.

(Gepost: juni 2022)