Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juni 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Argentinske valgannoncer er annoncer for følgende:

• Et nationalt politisk parti, en koalition, en folkevalgt embedsmand, en præsidentkandidat eller vicepræsidentkandidat, en kandidat til det nationale senat eller en kandidat til det nationale deputeretkammer.

I september 2022 opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold, så den kommer til at omfatte en politik vedrørende argentinske valgannoncer. Dette medfører følgende ændringer:

Alle annoncører, der vil køre argentinske valgannoncer, skal verificeres af Google, og der kan ansøges om verificering fra og med begyndelsen af juli 2022. For at kunne køre argentinske valgannoncer i Argentina skal man som annoncør have fuldført verificeringsprocessen med henblik på tilladelse til visning af argentinske valgannoncer. For at kunne køre argentinske valgannoncer uden for Argentina skal man som annoncør have fuldført verificeringsprocessen med henblik på tilladelse til visning af valgannoncer eller processen til identitetsverificering af annoncører for den region, man er bosiddende i.

(Opslået i juni 2022)