Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (maj 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I juni 2022 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil for USA. Vi begynder at acceptere og køre annoncer for sportsvæddemål fra certificerede enheder med statslicens i Oregon fra den 15. juni 2022.

Annoncører skal ansøge om certificering. Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

Opslået i maj 2022