Uppdateringar av policyn för hasardspel och spel (maj 2022)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I maj 2022 kommer Google Ads policy för hasardspel och spel i USA att uppdateras. Vi kommer att börja godta annonser för hästkapplöpning online i Colorado, Montana, Oregon och Wyoming.

Annonsörer måste ansöka om certifiering. Ansökan om certifiering är öppen för annonsörer som vill marknadsföra innehåll om hasardspel online i denna region 4 maj 2022.

Sidan om policyn för hasardspel och spel uppdateras när policyn träder i kraft.

(Upplagt i maj 2022)