Gezondheidszorg en medicijnen: klinische proeven

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake gezondheidszorg en medicijnen wordt begin april gewijzigd. De beleidswijziging heeft betrekking op advertenties voor werving voor klinische proeven. De wijziging betreft alle landen. Advertenties kunnen echter nog steeds worden weergegeven in het VK, Ierland, Canada, de VS, België, Nederland, Frankrijk, Italië, Australië en Duitsland, afhankelijk van bepaalde criteria. We hebben deze beslissing genomen uit zakelijke en juridische overwegingen. We zullen een melding verzenden naar adverteerders op wie deze wijziging van invloed is. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt het beleid inzake gezondheidszorg en medicijnen bijgewerkt om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 22 maart 2011)