Oppdatering av sanksjonsrutinene ved gjentatte brudd på retningslinjene (april 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juni 2022 oppdaterer Google sanksjonsrutinene ved gjentatte brudd på retningslinjene ved at ytterligere ni retningslinjer omfattes av det advarselsbaserte systemet. Google begynner å implementere det advarselsbaserte systemet 21. juni 2022 – med en gradvis opptrapping over tre måneder – for disse retningslinjene:

• Seksuelle handlinger mot kompensasjon
  • Postordrebruder
  • Klikkagn
  • Villedende annonseutforming
  • Kausjonstjenester
  • Katalog-, viderekoblings- og opptakstjenester
  • Tjenester knyttet til forbedring av kredittverdighet
  • Binære opsjoner
  • Personlige lån

Finn ut mer om sanksjonsrutinene ved gjentatte brudd på retningslinjene. Vær oppmerksom på at denne oppdateringen ikke har noen innvirkning på prosedyrene for sperring av kontoer som følge av alvorlige brudd på Google Ads-retningslinjene.

(Lagt ut i april 2022)