Opdateringer af procedurer for håndhævelse af gentagne overtrædelser (april 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juni 2022 opdaterer Google procedurerne for håndhævelse af gentagne overtrædelser med tilføjelsen af yderligere ni politikker, som er omfattet af det overtrædelsesbaserede system. Google vil påbegynde implementeringen af det overtrædelsesbaserede system den 21. juni 2022 og foretage en gradvis udrulning over en periode på 3 måneder for følgende politikker:

• Seksuelle handlinger mod kompensation
  • Postordrebrude
  • Clickbait
  • Vildledende annoncedesign
  • Kautionister
  • Telefonbogstjenester, viderestillingstjenester
  • Gældskonsolidering
  • Binære optioner
  • Privatlån

Få flere oplysninger om procedurerne for håndhævelse af gentagne overtrædelser. Vær opmærksom på, at denne opdatering ikke påvirker procedurerne for suspendering af konti for grove overtrædelser af Google Ads-politikkerne.

(Opslået i april 2022)