Opdateringer af procedurer for håndhævelse af gentagne overtrædelser (april 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I juni 2022 opdaterer Google procedurerne for håndhævelse af gentagne overtrædelser med tilføjelsen af yderligere ni politikker, som er omfattet af det overtrædelsesbaserede system. Google vil påbegynde implementeringen af det overtrædelsesbaserede system den 21. juni 2022 og foretage en gradvis udrulning over en periode på 3 måneder for følgende politikker:

• Seksuelle handlinger mod kompensation
  • Postordrebrude
  • Clickbait
  • Vildledende annoncedesign
  • Kautionister
  • Telefonbogstjenester, viderestillingstjenester
  • Gældskonsolidering
  • Binære optioner
  • Privatlån

Få flere oplysninger om procedurerne for håndhævelse af gentagne overtrædelser. Vær opmærksom på, at denne opdatering ikke påvirker procedurerne for suspendering af konti for grove overtrædelser af Google Ads-politikkerne.

(Opslået i april 2022)