Actualització de la política d'assistència sanitària i medicaments (juliol de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juliol de 2022, s'actualitzarà la política de tractament mèdic especulatiu i experimental, teràpies cel·lulars i teràpies gèniques de Google Ads dins de la política d'assistència sanitària i medicaments.

Aquesta actualització permetrà la promoció de teràpies cel·lulars o gèniques als Estats Units aprovades per l'Administració d'Aliments i Fàrmacs dels Estats Units (FDA) o amb llicència de l'FDA a les entitats que tinguin la llicència o l'aprovació de l'FDA pertinent per comercialitzar aquest producte. Les entitats que no tinguin cap llicència o aprovació de l'FDA continuaran sense poder promocionar teràpies cel·lulars o gèniques a Google Ads.

A més, aclarirem el text de la nostra política per permetre anuncis de teràpies cel·lulars o gèniques, globalment, que siguin exclusivament educatius o informatius, sigui quin sigui l'estat d'aprovació normativa.

L'11 de juliol de 2022 començarem a implementar la política actualitzada, i l'aplicació completa tindrà lloc en un termini d'unes 4 setmanes.

(Publicat el 9 de maig de 2022)