Oppdatering av retningslinjene om upassende innhold (april 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

1. juni 2022 oppdaterer Google retningslinjene om upassende innhold for å forby innhold som deler personlig identifiserende informasjon eller fremmer trakassering, identitetstyveri, økonomisk svindel eller skadelig direktekontakt. Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi sperrer kontoer. Gjennomgå denne oppdateringen av retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine faller inn under retningslinjenes virkeområde, og fjern i så fall de aktuelle annonsene før 1. juni 2022. Vi oppdaterer retningslinjene om upassende innhold når endringene trer i kraft.

Lagt ut 1. april 2022