Update van het beleid Ongepaste content (april 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 1 juni 2022 updatet Google het beleid Ongepaste content om content te verbieden die persoonlijk identificeerbare informatie deelt die financieel bedrog, identiteitsdiefstal, kwaadwillend direct contact of intimidatie promoot. Schendingen van dit beleid leiden niet tot onmiddellijke opschorting van het account zonder voorafgaande waarschuwing. We sturen minstens zeven dagen vóór de opschorting van uw account een waarschuwing. Neem deze beleidsupdate door om na te gaan of uw advertenties aan het beleid voldoen. Zo niet, verwijder ze dan vóór 1 juni 2022. Het beleid Ongepaste content wordt geüpdatet als het beleid van kracht wordt.

Gepost op 1 april 2022