Opdatering vedrørende annoncer i Rusland

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I forlængelse af vores nyligt indførte supendering af annoncevisningen i Rusland har vi valgt også at sætte annoncevisningen via Google-tjenester og -netværk i resten af verden på pause for annoncører med base i Rusland.

Opslået den 10. marts 2022