Opdatering af samtykkepolitikken for brugere i EU (maj 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2022 omdøber vi samtykkepolitikken for brugere i EU til samtykkepolitikken for brugere i Europa for at tydeliggøre denne politiks omfang. Som annoncør er man forpligtet til at indhente samtykke fra brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien til brug af cookies eller (hvis der er tale om remarketing) brug af personoplysninger med henblik på visning af tilpassede annoncer. Vi begynder at håndhæve denne politik den 11. maj 2022.

Ordlyden i den opdaterede politik er som følger:

Samtykke fra brugere i Europa

Følgende er ikke tilladt:

Promoveringer, der overtræder vores samtykkepolitik for brugere i Europa

Eksempel (ikke-udtømmende): Brug af Google Ads-funktioner, f.eks. remarketing eller konverteringssporing, uden at have indhentet det påkrævede samtykke fra brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Storbritannien til brug af cookies eller (hvis der er tale om remarketing) brug af personoplysninger med henblik på visning af tilpassede annoncer.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den 11. maj 2022.

Opslået den 10. marts 2022