Opdatering af politikken vedrørende farligt og nedsættende indhold (juni 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I juni opdaterer Google afsnittet om upassende indhold i politikken vedrørende farligt og nedsættende indhold, så det fremgår, at det ikke er tilladt at promovere hudblegningsprodukter ved at antyde, at én hudfarve er mere attråværdig end andre. Promovering af disse produkter forbydes med nærmere anvisninger vedrørende håndhævelse.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den 30. juni 2022.

(Opslået i maj 2022)