Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (marts 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2022 opdateres Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil for Canada, hvilket indebærer, at certificerede juridiske enheder med provinslicens i Ontario får tilladelse til at annoncere for sportsvæddemål, onlinekasinoer og daglig fantasy-sport.

Annoncører, som ønsker at promovere onlinehasardspil i denne region, skal ansøge om certificering, og der kan ansøges fra og med den 22. marts 2022.

Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

Opslået i marts 2022