Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (marts 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I marts 2022 opdateres Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil for Canada, hvilket indebærer, at certificerede juridiske enheder med provinslicens i Ontario får tilladelse til at annoncere for sportsvæddemål, onlinekasinoer og daglig fantasy-sport.

Annoncører, som ønsker at promovere onlinehasardspil i denne region, skal ansøge om certificering, og der kan ansøges fra og med den 22. marts 2022.

Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

Opslået i marts 2022