Updates van het Beleid voor gevoelige gebeurtenissen (februari 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanwege een actuele gevoelige gebeurtenis (de oorlog in Oekraïne) onderbreken we onmiddellijk advertenties van en voor door de overheid gefinancierde media in de Russische Federatie.

(Gepost op 27 februari 2022)