Uppdatering av policyn för rättsliga krav (februari 2022)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för Rättsliga krav har uppdaterats för att återspegla att Folkrepubliken Donetsk (FRD) och Folkrepubliken Lugansk (FRL) har lagts till i listan över länder eller territorier som omfattas av embargon för att efterleva OFAC-reglerna (Office of Foreign Assets Control) från United States Treasury Department. Detta tillägg träder i kraft med omedelbar verkan.

(Upplagt den 25 februari 2022)