Oppdatering av juridiske krav (februar 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

De juridiske kravene i retningslinjene for Google Ads er oppdatert, slik at de gjenspeiler at såkalte Folkerepublikken Donetsk (DNR) og Folkerepublikken Lugansk (LNR) er lagt til i listen over land og områder underlagt handelsblokade. Dette har vi gjort for å overholde sanksjonene innført av Office of Foreign Assets Control (OFAC) i det amerikanske finansdepartementet. Dette tillegget trer i kraft med øyeblikkelig virkning.

(Lagt ut 25. februar 2022)