Update voor het Beleid voor wettelijke vereisten (februari 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Beleid voor wettelijke vereisten van Google Ads is geüpdatet om de toevoeging van de zogenoemde Volksrepubliek Donetsk (DNR) en Volksrepubliek Loehansk (LNR) aan de lijst met landen of gebieden onder embargo weer te geven om te voldoen aan de Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het Amerikaanse Ministerie van Financiën. Deze toevoeging is onmiddellijk van kracht.

(Gepost op 25 februari 2022)