Uppdatering av policyn för hasardspel och spel (februari 2022)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 22 februari 2022 uppdaterar Google specifik information för Indien i policyn för hasardspel och spel för att återspegla ändringar av den lokala lagstiftningen som nyligen trätt i kraft. Det innebär att vi ändrar våra policyer så att det blir tillåtet att inrikta annonser för daglig fantasysport och rummy på Karnataka.

Sidan om policyn för hasardspel och spel uppdateras när policyn träder i kraft.

[Upplagt i februari 2022]