Incentius d'interacció social

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les directrius sobre missatges publicitaris de Google Ads s'ha actualitzat per no permetre els anuncis que dirigeixen els usuaris perquè facin clic en botons Google +1, a més dels anuncis que insinuïn o promocionin directament ofertes, premis, diners, equivalents monetaris, serveis o descomptes a canvi de clics a botons +1. La descripció de la política s'ha actualitzat per reflectir aquest canvi.
(Publicat el 30 de març de 2011)