Ongepast taalgebruik

Het Google Ads-beleid inzake ongepast taalgebruik geldt nu ook voor advertentietekst waarin de call-to-action 'klik op +1' wordt gebruikt. Op die manier proberen wij een positieve gebruikerservaring te garanderen en ervoor te zorgen dat advertenties uniek blijven en gericht op de producten of services waarvoor wordt geadverteerd. Deze wijziging is van toepassing op alle landen. De beleidsbeschrijving is dienovereenkomstig bijgewerkt.
(Gepubliceerd op 30 maart 2011)