Upassende sprogbrug

Google Ads-politikken om upassende sprogbrug er blevet opdateret for at forbyde annoncetekster, der opfordrer til handling med udtrykket "klik på +1". Ved at udvide denne politik til at omfatte "klik på +1" forsøger vi at sikre en positiv brugeroplevelse, så annoncer kan forblive unikke og fokuseret på de produkter og tjenester, de reklamerer for. Ændringen gælder for alle lande. politikbeskrivelsen er blevet opdateret for at afspejle denne ændring.
(Offentliggjort den 30. marts 2011)