Llenguatge inadequat

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre llenguatge inadequat s'ha actualitzat per prohibir el text de l'anunci que utilitzi la frase de crida a l'acció "feu clic al +1". En ampliar aquesta política per incloure "feu clic al +1", volem garantir una experiència d'usuari positiva per tal que els anuncis continuïn sent únics i centrats els productes i serveis que anuncien. Aquest canvi s'aplica a tots els països. La descripció de la política s'ha actualitzat per reflectir aquest canvi.
(Publicat el 30 de març de 2011)