Helsestell og medisiner

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads' retningslinjer for uautoriserte helseprodukter og legemidler ble endret sent i januar 2011. Retningslinjene hindrer at det blir annonsert for helseprodukter som faller inn under retningslinjene og som ikke er godkjent av tilsynsorganer og statlige organer. Denne endringen gjelder i alle land. Vi har tatt denne avgjørelsen for å beskytte brukere mot helseprodukter som ikke er godkjent av lokale myndigheter. Siden med retningslinjer er oppdatert slik at den gjenspeiler denne endringen.
(Lagt ut 28. februar 2011)