Sundhedsvæsen og medicin

Google Ads-politikken om ikke-godkendte sundhedsprodukter og medicinalvarer blev ændret i slutningen af januar 2011. Politikken forhindrer, at der bliver annonceret for lovregulerede sundhedsprodukter, der ikke er godkendt af offentligt kontrollerende instanser. Ændringen gælder for alle lande. Vi har taget denne beslutning for at beskytte brugerne mod sundhedsprodukter, der ikke er godkendt af de respektive lokale myndigheder. Politikbeskrivelsen er blevet opdateret for at afspejle denne ændring.
(Offentliggjort den 28. februar 2011)