Sanitat i medicaments

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre productes farmacèutics i sanitaris no autoritzats es va modificar a finals de gener de 2011. La política impedeix que s'anunciïn productes sanitaris regulats no autoritzats per organismes reguladors i governamentals. El canvi afecta tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir els usuaris de productes sanitaris no autoritzats pels seus governs locals. La descripció de la política s'ha actualitzat per reflectir aquest canvi.
(Publicat el 28 de febrer de 2011)