Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (januar 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

27. januar 2022 oppdaterer vi de landsspesifikke vilkårene for USA i Google Ads-retningslinjene for gambling og spill. Fra 28. januar 2022 godtar og kjører vi annonser for sportstipping og intensive fantasy-sportsspill fra sertifiserte statslisensierte enheter i Louisiana.

Annonsører må søke om sertifisering. Fra 27. januar 2022 tar vi imot søknader om sertifisering fra annonsører som ønsker å markedsføre innhold knyttet til nettgambling i dette området.

Vi oppdaterer siden med retningslinjene for gambling og spill når retningslinjene trer i kraft.

(Lagt ut i januar 2022)