Actualització de la política de requisits relatius a les destinacions

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El març de 2022, reestructurarem i actualitzarem la nostra política de requisits relatius a les destinacions per millorar-ne la claredat. Per tant, algunes de les accions relacionades amb les polítiques i els missatges corresponents que s'enviïn als anunciants de Google Ads inclouran el nom actualitzat de les polítiques. Aquests canvis no afectaran les restriccions i les prohibicions actuals que estableixen les nostres polítiques.

Què canvia:

• Aclarirem les directrius de la política de contingut original insuficient inclosa a la política de requisits relatius a les destinacions amb un llenguatge actualitzat i exemples clars. A més, els missatges d'error com ara "Lloc en construcció" o "Disponible aviat", que anteriorment s'aplicaven en virtut del que disposa la política de destinació que no funciona, ara s'aplicaran en virtut del que disposa la política de contingut original insuficient, concretament de la directriu relacionada amb "dominis aparcats", perquè les polítiques estiguin més en sintonia. El text actualitzat diu el següent:
    • No es permet Destinacions que mostren un missatge de la destinació que no ofereix cap servei.

Exemples: un domini aparcat, un lloc web que només té com a finalitat reservar una adreça web, que mostra "En construcció", "Disponible aviat" o missatges similars.

• Presentem una nova política independent anomenada "Destinació no accessible" a la categoria Requisits relatius a les destinacions per als anuncis relacionats amb la limitació d'accés de la destinació. Aquesta política també permetrà als anunciants gestionar les apel·lacions d'autoservei. Els anuncis d'aquesta política poden incloure missatges d'error, com ara "No es pot accedir a aquest lloc des de la vostra ubicació" o "No disponible per manteniment", que anteriorment s'aplicaven en virtut del que disposa la política de destinació que no funciona. El nou text de la política diu el següent:
    • No es permet Destinacions a les quals no es pot accedir des de la ubicació de segmentació.

Exemples: un lloc web que mostra un missatge de limitació d'accés basat en la ubicació a la ubicació de segmentació (p. ex., "No es pot accedir a aquest lloc web des de la teva ubicació"); un lloc web que mostra altres missatges relacionats amb les limitacions d'accés a la ubicació de segmentació (p. ex., "No teniu permís per accedir a aquesta pàgina").

• Estem actualitzant els exemples de la política de destinació que no funciona per millorar-ne la claredat i la comprensió. El text actualitzat diu el següent:
    • No es permet Destinacions que no funcionen correctament o no s'han configurat bé.

Exemples: un lloc web que mostra un codi d'error HTTP del client o del servidor, un lloc web que mostra un error d'autenticació o bé un lloc web que no funciona als navegadors i dispositius habituals.

Començarem a aplicar la política actualitzada el 21 de març de 2022.

(Publicat el febrer de 2022)