Remeis miraculosos a Hong Kong

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments es modificarà a finals de febrer de 2011. La política es modificarà per tal de prohibir els anuncis que promocionin la cura, el tractament o la prevenció de la disfunció erèctil, l'obesitat i la pèrdua de cabell. Aquest canvi afectarà a Hong Kong. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 8 de febrer de 2011)