Falsejament web, anuncis brossa i incompliment de les directrius per a administradors de webs

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre falsejament web, anuncis brossa i incompliment de les directrius per a administradors de webs es modificarà a finals de febrer de 2011. Es modificarà per simplificar les nostres polítiques de problemes relacionats amb el correu brossa. El canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per simplificar les nostres polítiques i evitar les confusions dels anunciants sobre les polítiques relacionades amb el correu brossa o amb les directrius d'administradors web. Un cop la política nova sigui efectiva, la seva descripció s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 8 de febrer de 2011)