Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (januar 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I januar 2022 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil for USA. Det betyder, at vi fra og med den 8. januar tillader, at certificerede, delstatslicenserede juridiske enheder i New York kører annoncer for sportsvæddemål.

Annoncører, som ønsker at promovere onlinehasardspil i denne region, skal ansøge om certificering, og der kan ansøges fra og med den 7. januar 2022.

Siden "Politik vedrørende hasardspil og spil" opdateres, når politikken træder i kraft.

Opslået i januar 2022