Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (joulukuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin poliittista sisältöä koskeva käytäntö päivitettiin 14.12.2021. Päivityksen myötä vaalimainokset ja poliittisen asian ajamiseen liittyvät mainokset eivät enää ole kiellettyjä Ontariossa vaalikausien aikana. Seuraava osio on poistettu käytännöstä, eikä sitä enää sovelleta:

Alla mainitut mainokset ovat kiellettyjä Googlen alustoilla Ontariossa a) 12 kuukauden ajan ennen parlamenttivaalien aikataulua koskevan määräyksen antamista ja b) vaalikaudella, joka on määritelty Ontarion vaalirahoitusta koskevassa laissa.

Mainokset, jotka liittyvät Ontarion poliittiseen puolueeseen tai puoluejohtajaan, nykyiseen Ontarion provinssin lainsäädäntöelimen jäseneen tai parlamenttivaaliehdokkaaseen

Mainokset, jotka käsittelevät poliittisia asioita, joihin voidaan yhdistää Ontarion poliittinen puolue tai puoluejohtaja, nykyinen Ontarion provinssin lainsäädäntöelimen jäsen tai parlamenttivaaliehdokas

(Julkaistu joulukuussa 2021)