Actualització de la política de contingut polític (desembre de 2021)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 14 de desembre de 2021, la política de contingut polític de Google Ads es va actualitzar per deixar de prohibir els anuncis electorals i anuncis de publicitat política temàtica a Ontario durant els períodes electorals. La política següent s'ha tret i ja no s'aplicarà:

A Ontario, estan prohibits els tipus d'anuncis següents a les plataformes de Google durant a) els 12 mesos abans de la convocatòria d'unes eleccions generals programades, i b) un període electoral, tal com es defineix a Llei de finançament d'eleccions d'Ontario:

Anuncis que fan referència a un partit polític o a un líder d'un partit polític d'Ontario, o bé a un membre en actiu o un candidat a membre de la legislatura de la província d'Ontario.

Anuncis que fan referència a un tema que es pugui associar a un partit polític o al líder d'un partit polític d'Ontario, o bé a un membre en actiu o un candidat a membre de la legislatura de la província d'Ontario.

(Publicat el desembre de 2021)